Fijn om te weten

Ubi iter? | Doesburg

Tarieven:
2 personen € 118.00 per nacht
1 persoon € 106.20 per nacht
Prijzen zijn inclusief ontbijt maar exclusief  toeristenbelasting (€ 2,50 per persoon per nacht)

Check-in tijd:
Vanaf 15.00 uur. Mocht je al eerder in de stad zijn, geen probleem!
Als je mij laat weten hoe laat je er bent, dan kunt je de bagage alvast veilig bij mij neerzetten.

Uit-check tijd:
Voor 10:00 uur.

Betaling:
Je kunt bij mij contant betalen, maar ik kan je ook een tikkie sturen als je dat prettiger vindt. Of een factuur als je zakelijk reist. Pinnen of met een creditcard betalen kan helaas niet.

Annuleringsvoorwaarden:
Je kunt tot een dag (24 uur) voor aankomst kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor dan een factuur. Mocht de kamer toch nog worden verhuurd, dan wordt vanzelfsprekend niets in rekening gebracht.

Ontbijt:   

Het ontbijt wordt, in goed overleg, de avond ervoor in de koelkast klaargezet dan wel in de ochtend in de B&B geserveerd.

Dieetwensen?           

Met dieetwensen houd ik graag  rekening. Wil je mij dit wel even vooraf laten weten!

Huisdieren:
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de B&B. Er zijn wel katten in het grote huis, maar deze komen niet in de B&B. Ik wil de accommodatie graag schoon en allergievrij  houden voor iedereen die hier wil komen logeren.

Parkeren:
Auto’s kunnen vrij op het terrein geparkeerd worden. Voor motoren en fietsen is er een afdak/ afsluitbare fietsenstalling beschikbaar.

Roken:
De B&B is een rookvrije plek, roken is daarbinnen dan ook niet toegestaan. 

Openbaar Vervoer:
Het dichtstbijzijnde station is in Dieren en ligt op 5 kilometer afstand. Er gaan 2 x per uur bussen naar Doesburg. Er is eveneens 2 x per uur een rechtstreekse busverbinding naar station Arnhem

Enthousiast geworden?